HOME

 

INFORMATIE

 

INSCHRIJVEN EN KOSTEN

FOTO’S

CONTACT

HOME

 

INFORMATIE

 

INSCHRIJVEN EN KOSTEN

FOTO’S

CONTACT

 
 
 

Welke modules kun je volgen?


KIDS MODULES 9 t/m 13 jaar en 13 t/m 18 jaar:
Bij de KidsModule is vooral het plezier in het zingen, spelen en dansen belangrijk.

Ongedwongen lessen in een plezierige, inspirerende, omgeving.

Maar toch ook wel een beetje serieus, want onze kids krijgen spelenderwijs musicalgeschiedenis en muziektheorie.

MusicalCollege vindt persoonlijke (talent)ontwikkeling van groot belang. 

Daarom houden we deze ontwikkeling bij via ons POS volgsysteem (POS = persoonlijke ontwikkeling & opbouw).

P.O.S. zijn de eerste drie letters van positief, een volgsysteem dat uitgaat van een positieve persoonlijke ontwikkeling en het 'opbouwen' van de deelnemer.


We werken met kleine groepen (max. 20 kids) dus iedereen ‘komt aan bod’ tijdens de les.

Bij de eindpresentatie kunnen ouders en familie komen kijken naar de prestaties van de kids en een kijkje achter de schermen van MusicalCollege nemen.  

Je ontvangt een certificaat als bewijs dat je de KidsModule hebt doorlopen.

VOOROPLEIDING MODULES 13 t/m 20 jaar:

Om aan de VooropleidingModule te kunnen meedoen, moet je lessen hebben gevolgd in zingen en/of acteren en/of dansen. Of al musicalklas(sen) gevolgd hebben.  

De VooropleidingModule dient namelijk als voortraject voor een MBO/HBO voltijd musicalopleiding (of grondige voorbereiding op de middelbare school musical).

We doen een korte beginauditie om te beoordelen of je (al) geschikt bent om aan de MusicalCollege VooropleidingModule mee te doen. 

Als je bent aangenomen, wordt je gedurende deze Modules beoordeeld en bijgestuurd via ons POS volgsysteem. 


In tegenstelling tot andere 'musical klassen' wordt bij MusicalCollege aan het eind van de cursus geen musical opgevoerd maar een persoonlijke- en een groeps-eindpresentatie gehouden.

Bij de eindpresentatie kunnen in de beoordelingscommissie producenten van musicals en/of collega's van voltijd musicalopleidingen zitten.

Als je onze eindpresentatie met goed gevolg afsluit, ontvang je een certificaat met een beoordeling. Je kunt nu met een gerust hart toelatingsauditie doen bij een fulltime musicalopleiding.

Hoe ziet een lesdag van een MusicalModule er uit?

Een Module bestaat dus uit 10 weken van 4 uur les, bijvoorbeeld op zaterdag van 10:00u tot 14:00u.

De lesdag kan er als volgt uitzien: ’s ochtends wordt aandacht besteed aan dansen in de groep, zingen in de groep en muziektheorie en/of geschiedenis van het musicaltheater.

Dan een pauze en ’s middags worden de zogenaamde synthesevakken gegeven zoals musical zang en dans en werken aan de eindpresentatie.

Je wordt tijdens de MusicalModules bijgestuurd, gevolgd en beoordeeld via ons POS systeem (POS = persoonlijke ontwikkeling en opbouw).

Tijdens de Module kunnen we getalenteerde deelnemers extra begeleiden, bijvoorbeeld door je aan een musical artiest te koppelen en samen met hem/haar je programma te vervolmaken.


BSO MODULES:

Musicallessen tijdens bso uren op de bso locaties. Deze modules zijn maatwerk en worden in overleg met ouders en kinderopvangorganisatie gerealiseerd.

Geschikt voor de wat grotere kinderopvangorganisaties die ruimte hebben om een musicalklas te herbergen. Alle docenten zijn gekwalificeerd en in het bezit van een VOG.

Bijvoorbeeld 20 lessen van 45 minuten voor de kleintjes en 20 lessen van 60 minuten voor de andere kinderen. Ons ambulante docententeam komt bij u op locatie! Informeer er naar.


Wil je je inschrijven? Klik hier om meer over inschrijven te weten te komen

 

Copyright © 2014 MusicalCollege KvK 032159322